Mercedes-Benz SSK REPLICA GOZZY SSK 1928

Mercedes-Benz SSK

GOZZY SSK - 1928/1932 Mercedes-Benz SSK REPLICA - 
- Als anys 70, un magnat de la roba japonès que havia restaurat el seu Mercedes Benz SSK 1928 original va descobrir que la fàbrica de Mercedes tenia els plànols de l'automòbil, així com algunes peces i eines de la producció original. 
- Més tard, es va plantejar la idea de tenir un model SSK per al seu ús diari. Va encarregar a Paul Weldon de Church Green Engineering al Regne Unit que fes la feina. Va estar al càrrec del projecte el reconegut exdissenyador de Fórmula 1 i IndyCar/Indianapolis 500 Len Terry. 
- El cost d'enginyeria del projecte va requerir més de quatre milions de dòlars nord-americans el 1978. La presentació oficial del GOZZY SSK va tenir lloc al Saló de l'Automòbil de Ginebra el 1979.  
- Només es coneixen 4 exemples que estan completament fets a mà amb alumini exactament segons els estàndards de fàbrica i utilitzant peces originals. 
- El Gozzy SSK tenia un xassís d'acer especialment dissenyat equipat amb un motor Mercedes 280 de 6 cilindres original de fàbrica, que produïa aproximadament la mateixa potència que el monstre SSK original de 7 litres i una transmissió manual de 4 velocitats. El xassís i la carrosseria del vehicle van ser construïts a mà per artesans anglesos. El resultat és una excel·lent reproducció del famós cotxe SSK. 
- De 1978 a 1983 Church Green Engineering amb seu a East Knoyle, Dorset, Regne Unit, va estar a càrrec de la producció per a Italya Co Ltd – Tòquio, Japó.
- Aquest GOZZY, una veritable troballa, és un dels únics 4 exemples construïts. L'únic propietari anterior el va mantenir emmagatzemat durant més de 40 anys, s'ha portat a condicions aptes per a circular mitjançant un manteniment minuciós, llest per a circular.  • Baixada del Molí, 39 C/ Prada Motxilla, 2 Baixos AD500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra)
Telèfon: +376 800 100     Email: info@kars.ad     © 2024 KARS
Powered by